H.O.M.E (help.ons.met.eten) is bedoeld voor de baasjes die het voedsel niet meer kunnen betalen voor hun trouwe huisdieren. Wij helpen en ondersteunen u met de dieren die u op moment van aanmelding heeft.

U kunt 1 keer per kwartaal ondersteuning aanvragen via het Aanvraag ondersteuning formulier.  Voor deze ondersteuning vragen wij een kleine bijdrage van € 10,00 voor de onkosten die we maken, denk hierbij aan de kosten voor het vervoer en het versturen van de pakketten. Deze bijdrage kunt u via de bank overmaken of aan ons geven als we bij u de pakketten komen brengen.
U kunt ook uw bewindvoering vragen maandelijks een bedrag te reserveren. Voor meer vragen of informatie hier over kunt u ons bereiken via het contact formulier.

U kunt zich aanmelden door het Aanvraag ondersteuning formulier in te vullen.

Zonder invulling van dit aanvraagformulier en eventuele bijlage kunnen wij u helaas niet verder helpen.

Als u al lid bent van een soort gelijke helpende instantie kunnen wij u helaas niet helpen met voer en spulletjes, zo geven wij iedereen die zich aanmeld een eerlijke kans op voer voor de diertjes.

LET OP
Vergeet u niet aan te melden bij onze Facebook groep. U moet zichtbaar zijn voor ons zodat u kan zien dat u ondersteuning van ons krijgt.